Gulvbelægning såsom trægulve eller klikgulve

Skal I have en ny gulvbelægning i jeres køkken eller et andet sted? Mit navn er Casper Juhl, og jeg driver Juhl Byg ApS, som er et tømrerfirma.

Jeg har specialiseret mig i trægulve, men det kan også være en gulvbelægning som for eksempel et klikgulv. Jeg har især privatkunder i blandt andet Horsens, Odder, Skanderborg og omegn.

Over 12 års erfaring med gulvbelægning

Jeg har specialiseret mig som tømrer og gulvlægger, og jeg kan blandt andet lægge et nyt gulv, eller jeg kan renovere det gamle trægulv.

Jeg kan blandt andet tilbyde:

  • Klikgulve
  • Nyt gulv af træ
  • Svømmende gulve
  • Renovering af ældre trægulve
  • Anden gulvbelægning af træ.

Jeg lægger stor vægt på at levere god kvalitet til gode priser. Jeg lægger også vægt på service, kreativitet og præcision i mit arbejde som tømrer. 

Jeg er et mindre tømrerfirma, men jeg har 12 års erfaring og store kompetencer med træarbejde såsom med en gulvbelægning af træ.

Kontakt mig gerne for at få et tilbud på gulvarbejde

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker en ny gulvbelægning eller en renovering af det gamle gulv. Jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse ved større opgaver. Jeg er altid klar til at betjene nye kunder, som ønsker en fagligt kompetent håndværker.

Du kan kontakte din lokale tømrermester på telefon 29 76 25 81 for at aftale nærmere eller at høre mere om priser. Du kan også skrive til e-mail casper@juhlbygaps.dk. Måske kan vi sammen finde en billig løsning.

Jeg giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg mig på​

Facebook​

Følg med på min Facebookside, hvor jeg løbende opdaterer om tilbud, nyheder m.m.​

om virksomheden

Du er meget velkommen til at kontakte mig, når du har brug for en tømrer, der forstår værdien og nødvendigheden af at arbejde tæt sammen med kunden.

Find mig

​Bakkevej 12, 8732 Hovedgård