Renovering eller udskiftning af vinduer og døre

Er det tid til udskiftning af vinduer? Jeg hedder Casper Juhl, og jeg driver tømrerfirmaet Juhl Byg ApS. Jeg har specialiseret mig i montering af vinduer og døre. Jeg tilbyder også montering af dør i en ny væg eller lignende. Jeg arbejder især for privatkunder i blandt andet Horsens, Odder og Skanderborg, men jeg kører selvfølgelig også ud til andre byer.

Få et bedre indeklima med energiruder

Mange ønsker renovering af de gamle døre og vinduer, fordi de ønsker at bevare charmen og det oprindelige udtryk. Jeg har over 12 års erfaring med renoveringsopgaver, og jeg udskifter gerne dine gamle ruder med energiruder. Samtidig kan jeg renovere rammerne.

Andre ønsker en komplet udskiftning af vinduer med nye elementer, som har aluminium udvendigt og træ indvendigt. Det sikrer et bedre indeklima uden træk, kuldebroer og varmetab. Jeg klarer også sålbænke, fugning og finish.

Jeg lægger altid stor vægt på at levere god kvalitet til gode priser. Samtidig lægger jeg vægt på service, kreativitet og præcision i mit arbejde.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Min pris for udskiftning af vinduer afhænger af dit valg af materialer. Jeg kan tilbyde alt fra plastik til ædeltræ, men de fleste vælger alu/træ-vinduer. Dermed får du nye vinduer, som er vedligeholdelsesfrie.

Få et uforpligtende tilbud på nye vindueselementer

Kontakt mig gerne for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre. Jeg er altid parat til at betjene nye kunder, som har brug for en fagligt kompetent håndværker.

Du kan kontakte mig på telefon 29 76 25 81, eller du kan skrive til e-mail casper@juhlbygaps.dk.

Jeg giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg mig på​

Facebook​

Følg med på min Facebookside, hvor jeg løbende opdaterer om tilbud, nyheder m.m.​

om virksomheden

Du er meget velkommen til at kontakte mig, når du har brug for en tømrer, der forstår værdien og nødvendigheden af at arbejde tæt sammen med kunden.

Find mig

​Bakkevej 12, 8732 Hovedgård