Professionel opbygning af træterrasse

Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring inden for opbygning af træterrasse, og jeg bygger gerne til attraktive priser for både private og erhverv i Odder, Skanderborg, Horsens og omegn.

Lad mig stå for opbygning af træterrasse

Man kan sagtens bygge en terrasse selv, men det er et rigtigt stort projekt, og det kræver, at du har afsat tid til det, og at du har hænderne skruet rigtigt på. Derudover er det selvfølgelig også nødvendigt at have det rette værktøj. Terrassen skal desuden opbygges således, at den er helt lige, samtidig med at konstruktionen skal kunne holde til den belastning, der kommer til at være på terrassen.

Vælger du i stedet at lade mig stå for projektet, så kan du være sikker på, at du får en flot og holdbar løsning, som holder i de næste mange år. Derudover kan jeg stå for det hele – jeg har alt det værktøj, der skal bruges, og jeg kan endda også stå for indkøb af materialerne, uden at du skal lægge noget depositum.​

Hvad koster en træterrasse?

Prisen for lægning af træterrasse afhænger blandt andet af, hvor stor terrassen skal være, og hvilke terrassebrædder du ønsker at få lagt.

Jeg kan både tilbyde opbygning af træterrasse i almindeligt træ og komposit. Komposit er et plastikprodukt, der ligner træ, og det er helt vedligeholdelsesfrit.

Derudover afhænger den endelige pris også af, om du selv står for indkøb af materialerne, eller om jeg skal købe dem ind for dig.

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 29 76 25 81 eller e-mail casper@juhlbygaps.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud. 

Jeg giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg mig på​

Facebook​

Følg med på min Facebookside, hvor jeg løbende opdaterer om tilbud, nyheder m.m.​

om virksomheden

Du er meget velkommen til at kontakte mig, når du har brug for en tømrer, der forstår værdien og nødvendigheden af at arbejde tæt sammen med kunden.

Find mig

​Bakkevej 12, 8732 Hovedgård