Køkkenrenovering eller en komplet renovering af hus

Drømmer du om at få renoveret køkkenet, eller måske hele huset? Så er du kommet til det rette sted. Jeg tilbyder nemlig både køkkenrenovering og husrenovering til attraktive priser for private og erhvervskunder i områderne omkring Horsens, Skanderborg og Odder.

Alt fra køkkenrenovering til renovering af værelser

Da mit tømrerfirma er en mindre virksomhed, udfører jeg hovedsaligt mindre renoveringsopgaver i boligen, herunder blandt andet renovering af køkken og værelser. På trods af virksomhedens beskedne størrelse kan jeg sagtens stå for hele entreprisen, da jeg har en række faste samarbejdspartnere, som jeg kan stå inde for.

Få kyndig rådgivning om dit renoveringsprojekt

Jeg har mere end 12 års erfaring inden for tømrerfaget, og jeg kan derfor også bistå med kyndig rådgivning, hvis du har brug for hjælp til materialevalg og planløsninger. 

Derudover lægger jeg stor vægt på at have en tæt dialog med mine kunder, så de er med undervejs i hele projektet.​

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus afhænger af mange forskellige ting, herunder særligt hvor omfattende en renovering der er tale om. Er der eksempelvis tale om en køkkenrenovering, eller er der et enkelt værelse, der skal renoveres?

Derudover påvirker det også den endelig pris, hvis du har særlige ønsker, eller hvis du har specifikke ønsker til materialevalget.

Uanset om der er tale om en køkkenopsætning eller en komplet boligrenovering, står jeg altid klar med et uforpligtende tilbud. Ring og hør mere på telefon 29 76 25 81 eller skriv til e-mail casper@juhlbygaps.dk.

Jeg giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg mig på​

Facebook​

Følg med på min Facebookside, hvor jeg løbende opdaterer om tilbud, nyheder m.m.​

om virksomheden

Du er meget velkommen til at kontakte mig, når du har brug for en tømrer, der forstår værdien og nødvendigheden af at arbejde tæt sammen med kunden.

Find mig

​Bakkevej 12, 8732 Hovedgård